Пакет Медена наслада + ПОДАРЪК Клеева тинктура


Пакет Медена наслада + ПОДАРЪК Клеева тинктура

Пакет Медена наслада + ПОДАРЪК Клеева тинктура

33,30 лв
в наличност

Описание

Пакет "Медена наслада" съдържа:

Пчелен мед Лавандула-700гр
Пчелен мед Липа-700гр
Пчелен мед Букет-700гр (може и кристализиран)
Медена пита-200гр 
+ Подарък Клеева тинктура 30%-20мл

  • имуностимулатор
  • мед